Wigilie

 Spotkanie opłatkowe – Kalkulacja I

Obiad:

Dorsz w maślanej panierce
Ziemniaczki peuere
Kapusta kiszona z grzybami
Surówka z białej kapusty

Deser:

Kawa lub Herbata /bez ograniczeń/
Kołocz z serem, z makiem, z jabłkiem 2 szt./os.

Napoje:

Soki owocowe /bez ograniczeń/
Woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń/

 

Cena od osoby za powyższy zestaw: 50,00 zł

 

UWAGA !!!

Wymagana zaliczka 300,00 zł w celu rezerwacji miejsca

Możliwość zapakowania jedzenia na wynos – cena 1 opakowania to 1,50 zł

Możliwość zamówienia opłatka 1 szt. / 1,50 zł

 

Spotkanie opłatkowe – Kalkulacja nr II

Obiad:

Zupa:

Barszcz z uszkami

Drugie danie (1,5 szt./os.):

Filet z dorsza w tradycyjnej panierce
Łosoś pieczony z rozetką masełka czosnkowego
Dodatki:
Ziemniaki peuere
Frytki
Smażone pierogi z kapustą i grzybami

Surówki:

Kapusta z grzybami
Surówka z białej kapusty

Deser:

Szarlotka na gorąco z lodami i bitą śmietaną
Kawa lub Herbata /bez ograniczeń/
Kołocz z serem, kołocz z makiem, ciasto piernikowe 2 szt./os.

Napoje:

Soki owocowe /bez ograniczeń/
Woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń/
 

 

Cena od osoby za powyższy zestaw: 90,00 zł

 

UWAGA !!!

Wymagana zaliczka 300,00 zł w celu rezerwacji miejsca

Możliwość zapakowania jedzenia na wynos – cena 1 opakowania to 1,50 zł

Możliwość zamówienia opłatka 1 szt. / 1,50 zł

Spotkanie opłatkowe – Kalkulacja nr III

Obiad:

Zupa:

Krem grzybowy z grzankami maślanymi

Drugie danie (2 szt./os.):

Karp w tradycyjnej panierce
Dorsz na świeżych jarzynkach
Sola ze szpinakiem zapiekana serem
Łosoś z grilla
Dodatki:
Ziemniaki peuere
Frytki
Cząstki ziemniaków

Surówki:

Kapusta z grzybami
Surówka z białej kapusty
Surówka z kapusty pekińskiej

Deser:

Czekoladowa Panna Cotta z musem brzoskwiniowym 1 szt./os.
Kawa lub Herbata /bez ograniczeń/
Strucla makowa, ciasto piernikowe, sernik wiedeński 2 szt./os.

Napoje:

Soki owocowe /bez ograniczeń/
Woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń//

 

Cena od osoby za powyższy zestaw: 100,00 zł

 

UWAGA !!!

Wymagana zaliczka 300,00 zł w celu rezerwacji miejsca

Możliwość zapakowania jedzenia na wynos – cena 1 opakowania to 1,50 zł

Możliwość zamówienia opłatka 1 szt. / 1,50 zł

 

Spotkanie opłatkowe – Kalkulacja nr IV

Obiad:

Barszcz czysty

Drugie danie (1 szt./os.):

Dorsz w maślanej panierce
Dodatki:
Ziemniaki peuere

Surówki:

Kapusta z grzybami
Surówka z kapusty pekińskiej

Deser:

Kawa lub Herbata /bez ograniczeń/
Owoce sezonowe
Kołocz z serem, z makiem, z jabłkiem 2 szt./os.

Zimna Płyta:

Deska serów
Śledzie po włosku z suszonymi pomidorami
Schab ze śliwką w galarecie
Sałatka grecka
Sałatka z gyrosem
Pasztet pieczony z nutką żurawiny
Gorące bułeczki z masełkiem czosnkowym
Pieczywo mieszane + masełko

Napoje:

Soki owocowe /bez ograniczeń/
Woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń/

 

Cena od osoby za powyższy zestaw: 100,00 zł

 

UWAGA !!!

Wymagana zaliczka 300,00 zł w celu rezerwacji miejsca

Możliwość zapakowania jedzenia na wynos – cena 1 opakowania to 1,50 zł

Możliwość zamówienia opłatka 1 szt. / 1,50 zł

Spotkanie opłatkowe – Kalkulacja nr V

Obiad:

Zupa:

Krem pieczarkowy z grzankami maślanymi

Drugie danie (2 szt./os.):

Dorsz w panierce
Łosoś z grilla
Dodatki:
Ziemniaki peuere
Pierogi z kapustą i grzybami

Surówki:

Kapusta z grzybami
Surówka z białej kapusty

Deser:

Lody piernikowe z gorącym sosem wiśniowym 1 szt./os.
Kawa lub Herbata /bez ograniczeń/
Kołocz z serem, z makiem, z jabłkiem 2 szt./os.

Zimna Płyta:

Deska swojskich wędlin
Śledzie w śmietanie
Schab ze śliwką
Ryba w sosie słodko-kwaśnym
Sałatka grecka
Sałatka capresse
Pasztet pieczony z nutką żurawiny
Gorące bułeczki z masełkiem czosnkowym
Pieczywo mieszane + masełko

Napoje:

Soki owocowe /bez ograniczeń/
Woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń/
Wino białe lub czerwone półwytrawne podawane do obiadu

 

Cena od osoby za powyższy zestaw: 120,00 zł

 

UWAGA !!!

Wymagana zaliczka 300,00 zł w celu rezerwacji miejsca

Za dzieci do lat 3 – nie płacimy

Za dzieci do lat 9 – płacimy 65% ceny

Możliwość zapakowania jedzenia na wynos – cena 1 opakowania to 1,50 zł

Dopłata do tortu przy mniejszej ilości osób

 

Godziny otwarcia

  • Poniedziałek 12:00 - 22:00
  • Wtorek 12:00 - 22:00
  • Środa 12:00 - 22:00
  • Czwartek 12:00 - 22:00
  • Piątek 12:00 - 22:00
  • Sobota 12:00 - 22:00
  • Niedziela 12:00 - 22:00

Kontakt

665 943 320 (zapytania i informacje)

32 276 85 72 (zamówienia telefoniczne)

VENEZIA ul. 3-go Maja 75 41-800 Zabrze