Niedzielny obiad

 Niedzielny Obiad – Kalkukacja nr I

Obiad:

Zupa:

Rosół z makaronem

Półmisek mięs (2szt./os.):

Rolada wieprzowa
Kotlet po parysku z pieczarkami zapiekany serem
Pierś z kurczaka faszerowana brokułami i marchewką koktajlową
Udko z kurczaka

Dodatki:

Kluski jasne
Kluski ciemne
Ziemniaczki z koperkiem
Frytki
Sos pieczeniowy ciemny

Surówki:

Kapusta modra
Surówka z białej kapusty
Surówka z marchewki

Napoje:

Soki owocowe   /bez ograniczeń/
Woda mineralna   /bez ograniczeń/
Coca cola, Fanta, Sprite 250ml   /bez ograniczeń/ – dopłata 12,00zł/os.

 

Cena od osoby za powyższy zestaw: 75,00 zł

 

Wymagana zaliczka 300,00 zł

 

Godziny otwarcia

  • Poniedziałek 12:00 - 22:00
  • Wtorek 12:00 - 22:00
  • Środa 12:00 - 22:00
  • Czwartek 12:00 - 22:00
  • Piątek 12:00 - 22:00
  • Sobota 12:00 - 22:00
  • Niedziela 12:00 - 22:00

Kontakt

665 943 320 (zapytania i informacje)

32 276 85 72 (zamówienia telefoniczne)

VENEZIA ul. 3-go Maja 75 41-800 Zabrze