Niedzielny obiad
Niedzielny Obiad – Kalkukacja nr I
Obiad:
Zupa:
Rosół z makaronem
Półmisek mięs (2szt./os.):
Rolada wieprzowa
Kotlet po parysku z pieczarkami zapiekany serem
Pierś z kurczaka faszerowana brokułami i marchewką koktajlową
Udko z kurczaka
Dodatki:
Kluski jasne
Kluski ciemne
Ziemniaczki z koperkiem
Frytki
Sos pieczeniowy ciemny
Surówki:
Kapusta modra
Surówka z białej kapusty
Surówka z marchewki
Napoje:
Soki owocowe /bez ograniczeń/
Woda mineralna /bez ograniczeń/
Coca cola, Fanta, Sprite 250ml /bez ograniczeń/ – dopłata 12,00zł/os.
Cena od osoby za powyższy zestaw: 75,00 zł
Wymagana zaliczka 300,00 zł

Godziny otwarcia
- Poniedziałek 12:00 - 22:00
- Wtorek 12:00 - 22:00
- Środa 12:00 - 22:00
- Czwartek 12:00 - 22:00
- Piątek 12:00 - 22:00
- Sobota 12:00 - 22:00
- Niedziela 12:00 - 22:00
Kontakt
665 943 320 (zapytania i informacje)
32 276 85 72 (zamówienia telefoniczne)
VENEZIA ul. 3-go Maja 75 41-800 Zabrze
