Jubileusz
Jubileusz – Kalkulacja I
/oferta ważna od 01.01.2024r./
OBIAD:
Zupa:
Rosół z makaronem
Półmisek mięs: 2 szt. / osobę
Rolada wieprzowa
Schab po sztygarsku
Pierś z kurczaka faszerowana brokułami i marchewką koktajlową
Udko z kurczaka
Dodatki:
Kluski jasne
Kluski ciemne
Ziemniaczki z koperkiem
Sos pieczeniowy ciemny
Surówki:
Kapusta modra
Surówka z białej kapusty
Surówka z marchewki
DESER:
Kawa lub Herbata /bez ograniczeń/
Owoce sezonowe
Mix różnych ciast
Tort śmietankowo – brzoskwiniowy 1 szt./os.
ZIMNA PŁYTA:
Deska swojskich wędlin
Deska serów
Kurczak w galarecie
Sałatka grecka
Sałatka królewska z paluszkami drobiowymi
Sałatka ze świeżego kalafiora w sosie tzatziki
Śledzie w oleju
Szparagi zawijane w szynce na sosie chrzanowym
Jajka faszerowane pastą brokułową
Pasztet pieczony z nutką żurawiny
Gorące bułeczki z masełkiem czosnkowym
Pieczywo + masełko
GORĄCA KOLACJA:
Bogracz z kluseczkami
NAPOJE:
Soki owocowe /bez ograniczeń/
Woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń/
Szampan Dorato podawany na toast
Wino białe i czerwone półwytrawne podawane do obiadu
Coca cola, Fanta, Sprite 250 ml /dopłata 14,00 zł do wersji bez ograniczeń/
Cena od osoby za powyższy zestaw: 230,00 zł
od Poniedziałku do Czwartku Rabat – 15%
Informacje ogólne imprez okolicznościowych czytaj więcej…
Jubileusz – Kalkulacja II
/oferta ważna od 01.01.2024r./
OBIAD:
Zupa:
Rosół z makaronem
Półmisek mięs: 2,5 szt. / osobę
Rolada wieprzowa
Rolada wołowa
Karczek pieczony po staropolsku w jarzynkach
Kotlet de volaill’e z masełkiem czosnkowym
Udko z kaczki pieczone z jabłkami i cebulą
Dodatki:
Kluski jasne
Kluski ciemne
Talarki ziemniaczane
Sos pieczeniowy
Surówki:
Kapusta modra
Kapusta kiszona sasmażana
Surówka z selera
DESER:
Delikatna Panna Cotta z sosem malinowym
Kawa lub Herbata /bez ograniczeń/
Owoce sezonowe
Mix różnych ciast
Tort kremowy o smaku orzechowym 1 szt./os.
ZIMNA PŁYTA:
Deska swojskich wędlin
Deska serów
Wieprzowina w galarecie
Sałatka capresse z grillowanym kurczakiem
Sałatka ze świeżego kalafiora
Śledzie w śmietanie
Ryba z sosie słodko-kwaśnym
Jajka zawijane w szynce na sosie tatarskim
Tatar wołowy w oprawie cebuli i ogórka
Gorące bułeczki z masełkiem czosnkowym
Pieczywo + masełko
GORĄCA KOLACJA:
Prosiak pieczony podawany ze smażonymi cząstkami ziemniaków oraz kapustą kiszoną zasmażaną
NAPOJE:
Soki owocowe i woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń/
Szampan Dorato podawany na toast
Wino białe lub czerwone półwytrawne podawane do obiadu
Coca cola, Fanta, Sprite 250 ml /dopłata 14,00 zł do wersji bez ograniczeń/
Cena od osoby za powyższy zestaw: 275,00 zł
od Poniedziałku do Czwartku Rabat – 15%
Informacje ogólne imprez okolicznościowych czytaj więcej…
Jubileusz – Kalkulacja III
/oferta ważna od 01.01.2024r./
OBIAD:
Zupa:
Rosół z makaronem
Półmisek mięs: 2,0 szt. / osobę
Rolada wołowa
Rolada wieprzowa
Pierś z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami, białą mozzarellą i świeżą bazylią
Kotlet de volaill’e z masełkiem czosnkowym
Dodatki:
Kluski jasne
Kluski ciemne
Ziemniaczki z koperkiem
Talarki ziemniaczane
Sos pieczeniowy ciemny
Surówki:
Kapusta modra
Kapusta biała zasmażana
Surówka z białej kapusty
DESER:
Lody śmietankowe z sosem wiśniowym i bitą śmietaną
Kawa lub Herbata /bez ograniczeń/
Owoce sezonowe
Mix różnych ciast
Tort szwarcwaldzki 1 szt. / os.
ZIMNA PŁYTA:
Deska swojskich wędlin
Deska serów
Tymbaliki drobiowe z warzywami
Sałatka grecka
Sałatka brokułowa z kurczakiem
Sałatka jarzynowa
Śledzie w śmietanie
Ryba opiekana w occie
Jajka faszerowane pastą pieczarkową
Tatar w oprawie cebuli i ogórka
Gorące bułeczki z masełkiem czosnkowym
Pieczywo + masełko
GORĄCA KOLACJA:
Kotlet po parysku z pieczarkami zapiekany serem
Szaszłyki z uda kurczaka owiniętego boczkiem
Frytki, smażone kuleczki puree
Surówka wiosenna z kapusty pekińskiej, surówka z selera
NAPOJE:
Soki owocowe /bez ograniczeń/
Woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń/
Szampan Dorato podawany na toast
Wino białe lub czerwone półwytrawne podawane do obiadu
Coca cola, Fanta, Sprite 250 ml /dopłata 14,00 zł do wersji bez ograniczeń/
Cena od osoby za powyższy zestaw: 285,00 zł
Informacje ogólne imprez okolicznościowych czytaj więcej…
Godziny otwarcia
- Poniedziałek 12:00 - 22:00
- Wtorek 12:00 - 22:00
- Środa 12:00 - 22:00
- Czwartek 12:00 - 22:00
- Piątek 12:00 - 22:00
- Sobota 12:00 - 22:00
- Niedziela 12:00 - 22:00
Kontakt
665 943 320 (zapytania i informacje)
665 665 528 (zamówienia telefoniczne)
VENEZIA ul. 3-go Maja 75 41-800 Zabrze