Jubileusz

Jubileusz – Kalkulacja I

OBIAD:

Zupa:

Rosół z makaronem

Półmisek mięs: 2 szt. / osobę

Rolada wieprzowa

Schab po sztygarsku

Pierś z kurczaka faszerowana brokułami i marchewką koktajlową

Udko z kurczaka

Dodatki:

Kluski jasne

Kluski ciemne

Ziemniaczki z koperkiem

Sos pieczeniowy ciemny

Surówki:

Kapusta modra

Surówka z białej kapusty

Surówka z marchewki

DESER:

Kawa lub Herbata /bez ograniczeń/

Owoce sezonowe

Mix różnych ciast

Tort śmietankowo – brzoskwiniowy 1 szt./os.

ZIMNA PŁYTA:

Deska swojskich wędlin

Deska serów

Kurczak w galarecie

Sałatka grecka

Sałatka królewska z paluszkami drobiowymi

Sałatka ze świeżego kalafiora w sosie tzatziki

Śledzie w oleju

Szparagi zawijane w szynce na sosie chrzanowym

Jajka faszerowane pastą brokułową

Pasztet pieczony z nutką żurawiny

Gorące bułeczki z masełkiem czosnkowym

Pieczywo + masełko

GORĄCA KOLACJA:

Bogracz z kluseczkami

NAPOJE:

Soki owocowe /bez ograniczeń/

Woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń/

Szampan Dorato podawany na toast lub do tortu

Wino białe i czerwone półwytrawne podawane do obiadu

Coca cola, Fanta, Sprite 250 ml /dopłata 12,00 zł do wersji bez ograniczeń/

 

Cena od osoby za powyższy zestaw: 190,00 zł

 

UWAGA !

 

      • Wymagana zaliczka 300,00 zł w celu rezerwacji miejsca

      • Za dzieci do lat 3 – nie płacimy

      • Za dzieci do lat 9 – płacimy 65% ceny

      • Możliwość zapakowania jedzenia na wynos – cena 1 opakowania to 1,50 zł

      • Dopłata do tortu przy mniejszej ilości osób /kalkulacja obejmuje tylko 1 szt. na osobę /

      • Cena powyższego zestawu jest tylko propozycją i ulega ona zmianie podczas rezygnowania lub dodawania niektórych pozycji.

      • Każde menu można sobie dowolnie modernizować według własnych potrzeb.

      • Więcej informacji można uzyskać telefonicznie lub na miejscu w naszej Restauracji.

      • PAMIĘTAJ !!! Po ustaleniu menu oraz wpłaceniu zaliczki otrzymujesz od Nas gwarancję ceny, której nie zmienimy 🙂

 

Jubileusz – Kalkulacja II

OBIAD:

Zupa:

Rosół z makaronem

Półmisek mięs: 2 szt. / osobę

Rolada wieprzowa

Karczek pieczony po staropolsku w jarzynkach

Kotlet de volaill’e z masełkiem czosnkowym

Udko z kaczki pieczone z jabłkami i cebulą

Dodatki:

Kluski jasne

Kluski ciemne

Ziemniaczki z koperkiem

Kuleczki puree

Sos pieczeniowy ciemny

Surówki:

Kapusta modra

Kapusta biała zasmażana

Surówka wiosenna z kapusty pekińskiej

Surówka z marchewki

DESER:

Delikatna Panna Cotta z sosem malinowym

Kawa lub Herbata /bez ograniczeń/

Owoce sezonowe

Mix różnych ciast

Tort kremowy o smaku orzechowym 1 szt./os.

ZIMNA PŁYTA:

Deska swojskich wędlin

Deska serów

Wieprzowina w galarecie

Sałatka capresse z grillowanym kurczakiem

Sałatka jarzynowa

Sałatka z gyrosem

Śledzie w śmietanie

Ryba z sosie słodko-kwaśnym

Jajka zawijane w szynce na sosie tatarskim

Tatar wołowy w oprawie cebuli i ogórka

Gorące bułeczki z masełkiem czosnkowym

Pieczywo + masełko

GORĄCA KOLACJA:

Prosiak pieczony podawany ze smażonymi cząstkami ziemniaków oraz kapustą kiszoną zasmażaną

NAPOJE:

Soki owocowe /bez ograniczeń/

Woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń/

Szampan Dorato podawany na toast lub do tortu

Wino białe lub czerwone półwytrawne podawane do obiadu

Coca cola, Fanta, Sprite 250 ml /dopłata 12,00 zł do wersji bez ograniczeń/

 

Cena od osoby za powyższy zestaw: 215,00 zł

 

UWAGA !

 

      • Wymagana zaliczka 300,00 zł w celu rezerwacji miejsca

      • Za dzieci do lat 3 – nie płacimy

      • Za dzieci do lat 9 – płacimy 65% ceny

      • Możliwość zapakowania jedzenia na wynos – cena 1 opakowania to 1,50 zł

      • Dopłata do tortu przy mniejszej ilości osób /kalkulacja obejmuje tylko 1 szt. na osobę /

      • Cena powyższego zestawu jest tylko propozycją i ulega ona zmianie podczas rezygnowania lub dodawania niektórych pozycji.

      • Każde menu można sobie dowolnie modernizować według własnych potrzeb.

      • Więcej informacji można uzyskać telefonicznie lub na miejscu w naszej Restauracji.

      • PAMIĘTAJ !!! Po ustaleniu menu oraz wpłaceniu zaliczki otrzymujesz od Nas gwarancję ceny, której nie zmienimy 🙂

 

Jubileusz – Kalkulacja III

OBIAD:

Zupa:

Rosół z makaronem

Półmisek mięs: 2,5 szt. / osobę

Rolada wołowa

Rolada wieprzowa

Pierś z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami, białą mozzarellą i świeżą bazylią

Rożki wieprzowe z grzybami leśnymi

Kotlet de volaill’e z masełkiem czosnkowym

Dodatki:

Kluski jasne

Kluski ciemne

Ziemniaczki z koperkiem

Talarki ziemniaczane

Sos pieczeniowy ciemny

Surówki:

Kapusta modra

Kapusta biała zasmażana

Surówka z selera

Surówka z białej kapusty

DESER:

Lody śmietankowe z sosem wiśniowym i bitą śmietaną

Kawa lub Herbata /bez ograniczeń/

Owoce sezonowe

Mix różnych ciast

Tort szwarcwaldzki 1 szt. / os.

ZIMNA PŁYTA:

Deska swojskich wędlin

Deska serów

Tymbaliki drobiowe z warzywami

Sałatka grecka

Sałatka brokułowa z kurczakiem

Sałatka z tuńczykiem

Śledzie w śmietanie

Ryba opiekana w occie

Jajka faszerowane pastą pieczarkową

Pasztet pieczony z nutką żurawiny

Gorące bułeczki z masełkiem czosnkowym

Pieczywo + masełko

GORĄCA KOLACJA:

Kotlet po parysku z pieczarkami zapiekany serem

Szaszłyki z uda kurczaka owiniętego boczkiem

 

Frytki, smażone kuleczki puree

Surówka wiosenna z kapusty pekińskiej, surówka z marchewki

 

NAPOJE:

Soki owocowe /bez ograniczeń/

Woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń/

Szampan Dorato podawany na toast lub do tortu

Wino białe lub czerwone półwytrawne podawane do obiadu

Coca cola, Fanta, Sprite 250 ml /dopłata 12,00 zł do wersji bez ograniczeń/

 

Cena od osoby za powyższy zestaw: 235,00 zł

 

UWAGA !

 

      • Wymagana zaliczka 300,00 zł w celu rezerwacji miejsca

      • Za dzieci do lat 3 – nie płacimy

      • Za dzieci do lat 9 – płacimy 65% ceny

      • Możliwość zapakowania jedzenia na wynos – cena 1 opakowania to 1,50 zł

      • Dopłata do tortu przy mniejszej ilości osób /kalkulacja obejmuje tylko 1 szt. na osobę /

      • Cena powyższego zestawu jest tylko propozycją i ulega ona zmianie podczas rezygnowania lub dodawania niektórych pozycji.

      • Każde menu można sobie dowolnie modernizować według własnych potrzeb.

      • Więcej informacji można uzyskać telefonicznie lub na miejscu w naszej Restauracji.

      • PAMIĘTAJ !!! Po ustaleniu menu oraz wpłaceniu zaliczki otrzymujesz od Nas gwarancję ceny, której nie zmienimy 🙂

 

Godziny otwarcia

  • Poniedziałek 12:00 - 22:00
  • Wtorek 12:00 - 22:00
  • Środa 12:00 - 22:00
  • Czwartek 12:00 - 22:00
  • Piątek 12:00 - 22:00
  • Sobota 12:00 - 22:00
  • Niedziela 12:00 - 22:00

Kontakt

665 943 320 (zapytania i informacje)

32 276 85 72 (zamówienia telefoniczne)

VENEZIA ul. 3-go Maja 75 41-800 Zabrze