Jubileusz
Jubileusz – Kalkulacja I
OBIAD:
Zupa:
Rosół z makaronem
Półmisek mięs: 2 szt. / osobę
Rolada wieprzowa
Schab po sztygarsku
Pierś z kurczaka faszerowana brokułami i marchewką koktajlową
Udko z kurczaka
Dodatki:
Kluski jasne
Kluski ciemne
Ziemniaczki z koperkiem
Sos pieczeniowy ciemny
Surówki:
Kapusta modra
Surówka z białej kapusty
Surówka z marchewki
DESER:
Kawa lub Herbata /bez ograniczeń/
Owoce sezonowe
Mix różnych ciast
Tort śmietankowo – brzoskwiniowy 1 szt./os.
ZIMNA PŁYTA:
Deska swojskich wędlin
Deska serów
Kurczak w galarecie
Sałatka grecka
Sałatka królewska z paluszkami drobiowymi
Sałatka ze świeżego kalafiora w sosie tzatziki
Śledzie w oleju
Szparagi zawijane w szynce na sosie chrzanowym
Jajka faszerowane pastą brokułową
Pasztet pieczony z nutką żurawiny
Gorące bułeczki z masełkiem czosnkowym
Pieczywo + masełko
GORĄCA KOLACJA:
Bogracz z kluseczkami
NAPOJE:
Soki owocowe /bez ograniczeń/
Woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń/
Szampan Dorato podawany na toast lub do tortu
Wino białe i czerwone półwytrawne podawane do obiadu
Coca cola, Fanta, Sprite 250 ml /dopłata 12,00 zł do wersji bez ograniczeń/
Cena od osoby za powyższy zestaw: 190,00 zł
UWAGA !
-
-
-
Wymagana zaliczka 300,00 zł w celu rezerwacji miejsca
-
Za dzieci do lat 3 – nie płacimy
-
Za dzieci do lat 9 – płacimy 65% ceny
-
Możliwość zapakowania jedzenia na wynos – cena 1 opakowania to 1,50 zł
-
Dopłata do tortu przy mniejszej ilości osób /kalkulacja obejmuje tylko 1 szt. na osobę /
-
Cena powyższego zestawu jest tylko propozycją i ulega ona zmianie podczas rezygnowania lub dodawania niektórych pozycji.
-
Każde menu można sobie dowolnie modernizować według własnych potrzeb.
-
Więcej informacji można uzyskać telefonicznie lub na miejscu w naszej Restauracji.
-
PAMIĘTAJ !!! Po ustaleniu menu oraz wpłaceniu zaliczki otrzymujesz od Nas gwarancję ceny, której nie zmienimy 🙂
-
-
Jubileusz – Kalkulacja II
OBIAD:
Zupa:
Rosół z makaronem
Półmisek mięs: 2 szt. / osobę
Rolada wieprzowa
Karczek pieczony po staropolsku w jarzynkach
Kotlet de volaill’e z masełkiem czosnkowym
Udko z kaczki pieczone z jabłkami i cebulą
Dodatki:
Kluski jasne
Kluski ciemne
Ziemniaczki z koperkiem
Kuleczki puree
Sos pieczeniowy ciemny
Surówki:
Kapusta modra
Kapusta biała zasmażana
Surówka wiosenna z kapusty pekińskiej
Surówka z marchewki
DESER:
Delikatna Panna Cotta z sosem malinowym
Kawa lub Herbata /bez ograniczeń/
Owoce sezonowe
Mix różnych ciast
Tort kremowy o smaku orzechowym 1 szt./os.
ZIMNA PŁYTA:
Deska swojskich wędlin
Deska serów
Wieprzowina w galarecie
Sałatka capresse z grillowanym kurczakiem
Sałatka jarzynowa
Sałatka z gyrosem
Śledzie w śmietanie
Ryba z sosie słodko-kwaśnym
Jajka zawijane w szynce na sosie tatarskim
Tatar wołowy w oprawie cebuli i ogórka
Gorące bułeczki z masełkiem czosnkowym
Pieczywo + masełko
GORĄCA KOLACJA:
Prosiak pieczony podawany ze smażonymi cząstkami ziemniaków oraz kapustą kiszoną zasmażaną
NAPOJE:
Soki owocowe /bez ograniczeń/
Woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń/
Szampan Dorato podawany na toast lub do tortu
Wino białe lub czerwone półwytrawne podawane do obiadu
Coca cola, Fanta, Sprite 250 ml /dopłata 12,00 zł do wersji bez ograniczeń/
Cena od osoby za powyższy zestaw: 215,00 zł
UWAGA !
-
-
-
Wymagana zaliczka 300,00 zł w celu rezerwacji miejsca
-
Za dzieci do lat 3 – nie płacimy
-
Za dzieci do lat 9 – płacimy 65% ceny
-
Możliwość zapakowania jedzenia na wynos – cena 1 opakowania to 1,50 zł
-
Dopłata do tortu przy mniejszej ilości osób /kalkulacja obejmuje tylko 1 szt. na osobę /
-
Cena powyższego zestawu jest tylko propozycją i ulega ona zmianie podczas rezygnowania lub dodawania niektórych pozycji.
-
Każde menu można sobie dowolnie modernizować według własnych potrzeb.
-
Więcej informacji można uzyskać telefonicznie lub na miejscu w naszej Restauracji.
-
PAMIĘTAJ !!! Po ustaleniu menu oraz wpłaceniu zaliczki otrzymujesz od Nas gwarancję ceny, której nie zmienimy 🙂
-
-
Jubileusz – Kalkulacja III
OBIAD:
Zupa:
Rosół z makaronem
Półmisek mięs: 2,5 szt. / osobę
Rolada wołowa
Rolada wieprzowa
Pierś z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami, białą mozzarellą i świeżą bazylią
Rożki wieprzowe z grzybami leśnymi
Kotlet de volaill’e z masełkiem czosnkowym
Dodatki:
Kluski jasne
Kluski ciemne
Ziemniaczki z koperkiem
Talarki ziemniaczane
Sos pieczeniowy ciemny
Surówki:
Kapusta modra
Kapusta biała zasmażana
Surówka z selera
Surówka z białej kapusty
DESER:
Lody śmietankowe z sosem wiśniowym i bitą śmietaną
Kawa lub Herbata /bez ograniczeń/
Owoce sezonowe
Mix różnych ciast
Tort szwarcwaldzki 1 szt. / os.
ZIMNA PŁYTA:
Deska swojskich wędlin
Deska serów
Tymbaliki drobiowe z warzywami
Sałatka grecka
Sałatka brokułowa z kurczakiem
Sałatka z tuńczykiem
Śledzie w śmietanie
Ryba opiekana w occie
Jajka faszerowane pastą pieczarkową
Pasztet pieczony z nutką żurawiny
Gorące bułeczki z masełkiem czosnkowym
Pieczywo + masełko
GORĄCA KOLACJA:
Kotlet po parysku z pieczarkami zapiekany serem
Szaszłyki z uda kurczaka owiniętego boczkiem
Frytki, smażone kuleczki puree
Surówka wiosenna z kapusty pekińskiej, surówka z marchewki
NAPOJE:
Soki owocowe /bez ograniczeń/
Woda mineralna z cytryną /bez ograniczeń/
Szampan Dorato podawany na toast lub do tortu
Wino białe lub czerwone półwytrawne podawane do obiadu
Coca cola, Fanta, Sprite 250 ml /dopłata 12,00 zł do wersji bez ograniczeń/
Cena od osoby za powyższy zestaw: 235,00 zł
UWAGA !
-
-
-
Wymagana zaliczka 300,00 zł w celu rezerwacji miejsca
-
Za dzieci do lat 3 – nie płacimy
-
Za dzieci do lat 9 – płacimy 65% ceny
-
Możliwość zapakowania jedzenia na wynos – cena 1 opakowania to 1,50 zł
-
Dopłata do tortu przy mniejszej ilości osób /kalkulacja obejmuje tylko 1 szt. na osobę /
-
Cena powyższego zestawu jest tylko propozycją i ulega ona zmianie podczas rezygnowania lub dodawania niektórych pozycji.
-
Każde menu można sobie dowolnie modernizować według własnych potrzeb.
-
Więcej informacji można uzyskać telefonicznie lub na miejscu w naszej Restauracji.
-
PAMIĘTAJ !!! Po ustaleniu menu oraz wpłaceniu zaliczki otrzymujesz od Nas gwarancję ceny, której nie zmienimy 🙂
-
-

Godziny otwarcia
- Poniedziałek 12:00 - 22:00
- Wtorek 12:00 - 22:00
- Środa 12:00 - 22:00
- Czwartek 12:00 - 22:00
- Piątek 12:00 - 22:00
- Sobota 12:00 - 22:00
- Niedziela 12:00 - 22:00
Kontakt
665 943 320 (zapytania i informacje)
32 276 85 72 (zamówienia telefoniczne)
VENEZIA ul. 3-go Maja 75 41-800 Zabrze
