Spotkanie Wigilijne
KALKULACJA NR I
Obiad: PODAWANY PORCJOWO
Zupa: Krem pieczarkowy z grzankami maślanymi
Ryby:
Dorsz z patelni w panierce maślanej
Dodatki: Ziemniaki peuere
Surówki: Kapusta z grzybami, surówka z białej kapusty
Deser: PODAWANY PORCJOWO
Napoje: Kawa lub herbata Bez ograniczeń
Owoce: Świeże owoce sezonowe Na paterach
Ciasto: Strucla makowa, ciasto piernikowe, szarlotka 2 szt. / osobę
Napoje: GRATISY !!!
Napoje: Soki owocowe Bez ograniczeń
Napoje: Woda mineralna Bez ograniczeń
Napoje:
Coca cola, Fanta, Sprite 250 ml
(opcja dodatkowa 6,00 zł/osoby)
Bez ograniczeń
Wino:
Białe lub czerwone półwytrawne podawane do obiadu
(opcja dodatkowa 3,00 zł/osoby)
100 ml / osobę
Cena od osoby za powyższy zestaw: 50,00 zł

 

Spotkanie Wigilijne
KALKULACJA NR II
Obiad: PODAWANY PORCJOWO
Przystawka: Barszcz z krokietem (mięsnym)
Ryby:
Karp w panierce 75%
Dorsz na świeżych jarzynkach
75%
Dodatki: Frytki, ziemniaki peuere
Surówki: Kapusta z grzybami, surówka z białej kapusty
Pierogi: z kapustą i grzybami, ruskie podawane ze zrumienioną cebulką 2 szt. / osobę
Deser: PODAWANY PORCJOWO
Deser: Makówki Na paterach
Napoje: Kawa lub herbata Bez ograniczeń
Owoce: Świeże owoce sezonowe Na paterach
Ciasto: Strucla makowa, ciasto piernikowe, szarlotka 2 szt. / osobę
Napoje: GRATISY !!!
Napoje: Soki owocowe Bez ograniczeń
Napoje: Woda mineralna Bez ograniczeń
Napoje:
Coca cola, Fanta, Sprite 250 ml
(opcja dodatkowa 6,00 zł/osoby)
Bez ograniczeń
Wino:
Białe lub czerwone półwytrawne podawane do obiadu
(opcja dodatkowa 3,00 zł/osoby)
100 ml / osobę
Cena od osoby za powyższy zestaw: 75,00 zł

 

Spotkanie Wigilijne
KALKULACJA NR III
Obiad: PODAWANY PORCJOWO
Zupa: Barszcz z uszkami
Ryby: Karp w panierce
Dodatki: ziemniaczki peuere
Surówki: Kapusta z grzybami, surówka z białej kapusty
Deser: PODAWANY PORCJOWO
Napoje: Kawa lub herbata Bez ograniczeń
Owoce: Świeże owoce sezonowe Na paterach
Ciasto: Strucla makowa, ciasto piernikowe, szarlotka 2 szt. / osobę
Zimna Płyta: PODAWANA  WIELOPORCJOWO
Schab po sztygarsku w galarecie
Deska serów
Pasztet pieczony z nutką zurawiny
Ryba w sosie słodko-kwaśnym
Sałatka capresse z dodatkiem czarnych oliwek
Mix sałat z grilowanym kurczakiem
Smażone pierogi z kapustą i grzybami podawane z dipem czosnkowym
Pieczywo + masełko
Napoje: GRATISY !!!
Napoje: Soki owocowe Bez ograniczeń
Napoje: Woda mineralna Bez ograniczeń
Napoje:
Coca cola, Fanta, Sprite 250 ml
(opcja dodatkowa 6,00 zł/osoby)
Bez ograniczeń
Wino:
Białe lub czerwone półwytrawne podawane do obiadu
(opcja dodatkowa 3,00 zł/osoby)
100 ml / osobę
Cena od osoby za powyższy zestaw: 85,00 zł

 

Spotkanie Wigilijne
KALKULACJA NR IV
Obiad: PODAWANY PORCJOWO
Przystawka: Łosoś wędzony podawany na sałacie z rozetką pasty brokułowej
Zupa: Barszcz z uszkami
Ryby: Karp w panierce 50%
Sola ze szpinakiem zapiekana serem 50%
Dorsz z patelni w panierce maślanej 50%
Dodatki: Frytki, talarki ziemniaczane, ziemniaczki peuere
Surówki: Kapusta z grzybami, kapusta z grochem, surówka z białej kapusty
Pierogi: z kapustą i grzybami, ruskie podawane ze zrumienioną cebulką 2 szt. / osobę
Deser: PODAWANY PORCJOWO
Deser: Przekładaniec kokosowy z bakaliami i owocami z nutką alkoholu Na paterach
Napoje: Kawa lub herbata Bez ograniczeń
Owoce: Świeże owoce sezonowe Na paterach
Ciasto: Szarlotka, piernik z orzechami, makowiec, kruche ciasteczka 2 szt. / osobę
Napoje: GRATISY !!!
Napoje: Soki owocowe Bez ograniczeń
Napoje: Woda mineralna Bez ograniczeń
Napoje:
Coca cola, Fanta, Sprite 250 ml
(opcja dodatkowa 6,00 zł/osoby)
Bez ograniczeń
Wino:
Białe lub czerwone półwytrawne podawane do obiadu
(opcja dodatkowa 3,00 zł/osoby)
100 ml / osobę
Cena od osoby za powyższy zestaw: 90,00 zł

 

Spotkanie Wigilijne
KALKULACJA NR V
Obiad: PODAWANY PORCJOWO
Przystawka: Ryba z jarzynami w galarecie
Zupa: Krem z borowików z grzanką maślaną
Ryba: Łosoś z grilla z rozetką masła czosnkowego
Dodatki: ziemniaczki peuere
Surówki: Kapusta z grzybami, kapusta z grochem, surówka z białej kapusty
Deser: PODAWANY PORCJOWO
Deser: Piramidka czekoladowa z musem brzoskwiniowym Na paterach
Napoje: Kawa lub herbata Bez ograniczeń
Owoce: Świeże owoce sezonowe Na paterach
Ciasto: Szarlotka, piernik z orzechami, makowiec, kruche ciasteczka 2 szt. / osobę
Zimna płyta: PODAWANA WIELOPORCJOWO
Deska wyśmienitych serów
Pasztet pieczony z nutką żurawiny
Schab ze śliwką w galarecie
Sałatka capresse
Sałatka ze świeżych sałat podawana z grillowanym kurczakiem
Indyk pieczony faszerowany owocami moczonymi w białym winie
Ryba opiekana w sosie słodko-kwaśnym
Pieczywo + masełko
Napoje: GRATISY !!!
Napoje: Soki owocowe Bez ograniczeń
Napoje: Woda mineralna Bez ograniczeń
Wino: Białe lub czerwone półwytrawne podawane do obiadu 100 ml / osobę
Napoje:
Coca cola, Fanta, Sprite 250 ml
(opcja dodatkowa 6,00 zł/osoby)
Bez ograniczeń
Cena od osoby za powyższy zestaw: 125,00 zł